Sweet times Malawi... - Reisverslag uit Lilongwe, Malawi van Leontien Huinink - WaarBenJij.nu Sweet times Malawi... - Reisverslag uit Lilongwe, Malawi van Leontien Huinink - WaarBenJij.nu

Sweet times Malawi...

Door: leo

Blijf op de hoogte en volg Leontien

11 December 2008 | Malawi, Lilongwe

Nog even een laatste berichtje op deze site!! (voor Renate en Renee om even af te kicken ;))

Wat hebben we een ontzettend GEWELDIGE tijd gehad in malawi!! Sweet, sweet times...Het is heerlijk om alle foto's en filmpjes steeds weer te bekijken!!

Vorige week dinsdag hebben we afscheid genomen van de familie Ngalauka, was heel raar, we missen hun nu echt al heel erg. Jammer dat we niet meer zomaar even naar hun toe kunnen elke dag...
s'Middags kregen we eerst nog een farewell party; heel gaaf dat er zoveel mensen speciaal kwamen om afscheid te nemen van ons. Marieke en ik mochten (moesten eigenlijk) vooraan een tafel zitten, er werd een speech gehouden, gezongen en we hebben gezellig thee gedronken. Ook moesten we zelf een speech houden, (dit heeft Marieke heeeeel mooi gedaan ;)). Daarna gaf iedereen ons een hand en zijn wij snel richting het voetbalveld gegaan om daar afscheid te nemen van onze jongens van het voetbalteam. s'Avonds gingen we dus voor de laatste keer naar de Ngalauka's. Gift had een heerlijke maaltijd voor ons bereid, ook hebben we voor de laatste keer film gekeken en voor de laatste keer met z'n allen gezongen. We hebben de avond zo lang mogelijk proberen te rekken maar er kwam helaas toch een einde aan...

Woensdagmorgen zijn we, na van heel wat mensen nog weer eens afscheid te hebben genomen richting Lilongwe gereden. Na een rit van ong. 6 uur kwamen we daar aan en hebben daar overnacht. Toen zijn we de volgende dag om 13.30 gaan vliegen en kwamen uiteindelijk vrijdagmorgen, 5 december vroeg aan. Daar wachtten ons heel veel mensen op; SUPER!!! Er was een mooi spandoek gemaakt, heel gaaf! Het was erg fijn om iedereen weer te zien!!!

We hebben ondertussen het hele Malawi-verhaal al vaak mogen vertellen maar dat doen we natuurlijk graag :D
We willen op 28 december waarschijnlijk een presentatie houden zodat iedereen die dat leuk vindt wat kan horen over onze tijd in Malawi!

Iedereen heeeeeeeel erg bedankt voor alle reacties en mailtjes!! Dat was écht supergaaf!!

Thanxxxxxxxxxx

• 11 December 2008 - 18:33

Wouter & Renee:

Snik snik, hier komt dan de allerlaatste reactie op je site. Maar weet je? Het is nog fijner om live met je te praten (en te zingen!)!! Maar meid, we zijn zo blij dat je dat je het zo fijn vond en dat je gezond en wel weer thuis bent.We zijn onze Vader daar heel dankbaar voor! Ja, Leontien en nu....?! Ach, ga nog maar lekker nagenieten en er komt vast wel weer iets moois voor je op je pad. Heel veel liefs van ons alledrie.Doedeloeeeee.

• 11 December 2008 - 21:53

Hans En Renate:

tja speciaal voor ons een afscheidsbericht op deze site, wat een eer!!! Maar ik moet zeggen dat "live" spreken met elkaar ook erg prettig is.... We zullen heel erg ons best gaan doen om je hier weer zo snel mogelijk thuis te laten voelen. Want al is het hier koud en somber we hebben een warm huis (vol kerstlichtjes) waar je ook welkom bent!!! see you

• 12 December 2008 - 13:12

Mrs. Jagaska:

ookal is hij niet meer mijn husband... ik heb warme herinneringen aan die naam!
    Meid, wat hebben we het ontzettend gaaf gehad!!! met geen pen te beschrijven!
    En wat missen we onze schatten!!! Gift, Dave & Ben! wat zou ik er veel voor over hebben om ze met de Kerstdagen lekker hier te hebben!! Gelukkig hebben we heel veel lieve mensen om ons heen!! wat een Zegen!!
    En je weet.... when ever you need me.... just call!! Come on!!

lots of love
    mrs. Jagaska

• 14 December 2008 - 14:21

Mariska:

Hoi Leontien,

Wat een geweldige ontvangst op Schiphol met dat spandoek: wauw! Zouden wij dat ook krijgen in juni? Ik wilde je even laten weten dat de baby van Stonald en Violet geboren is. Het is een jongen met de naam Israel. Bij zijn geboorte op 6 december in het ziekenhuis van Rumphi woog hij 3,95 kg oftewel een forse baby. Het is een schatje!

Hartelijke groet!

Mariska Westdijk