Laatste nieuws voor de grote reis begint! - Reisverslag uit IJzerlo, Nederland van Leontien Huinink - WaarBenJij.nu Laatste nieuws voor de grote reis begint! - Reisverslag uit IJzerlo, Nederland van Leontien Huinink - WaarBenJij.nu

Laatste nieuws voor de grote reis begint!

Door: leo

Blijf op de hoogte en volg Leontien

28 Augustus 2008 | Nederland, IJzerlo

Lieve mensen,

Wat leuk om zoveel reacties te krijgen op mijn vorige berichtje!!Geweldig!!!!!
Nu zijn alweer enkele weken verder en gaan we écht volgende week al!

We hebben een mail gehad van Bert Nanninga over de invulling van de eerste paar weken van ons verblijf op Matunkha. Tijdens de tweede week zullen we op kamp gaan met 12-14 jarigen, samen met een team vanuit Matunkha zullen we deze groep begeleiden en verschillende activiteiten doen, die we in de eerste week zullen voorbereiden.

Verder zullen we ook nog uitstapjes maken zoals; naar een meer gaan om daar (eventueel ;) te zwemmen, we gaan een culturele tour maken met afsluitend een etentje bij de Chief! We zullen een keer gaan overnachten in hutjes, een gamewalk maken met een scout. En uiteraard werken we de rest van de dagen mee bij het Matunkha-project. We zullen ons de eerste 3 weken dus zeker niet vervelen!

De geldmeter staat nu op ong. 9600,-!! Echt ontzettend veel, we hopen volgende week 10.000 euro mee te kunnen nemen!

We gaan volgende week (5 september) met een busje richting Schiphol. De vliegtijden zijn dan als volgt;

21.05 Vertrekken Schiphol
6.35 Aankomst in Nairobi

08.10 Vertrekken Nairobi
09.15 Aankomst Lilongwe

Dan nog een paar uur in een busje hobbelen en dan zijn we er op 6 september in de middag!!!!!!!!!

Dit was weer even het laatste nieuws tot nu toe! Het volgende berichtje komt waarschijnlijk uit Malawi!!

kGa jullie missen maar we houden contact!

Heel veel liefs,
Leontien

• 28 Augustus 2008 - 15:21

Leo!:

Nou, leuk hoor! Ik wens je heel veel plezier en ik denk aan je! Vooral op de woensdag avonden!;)
    xx Leo!

• 31 Augustus 2008 - 13:13

Hans En Renate:

Ha Leo,

Ja nog een paar daagjes, wel mooi vanmorgen hè, alleen al die handjes schudden daarna, best wel apart en het wordt nu toch wel heel echt allemaal. We gaan je heel erg missen in ons "muziekteam" en thuis en overal. We wensen je nog een fijne week en tot vrijdag!!

liefs
    Hensken, Renate, Timon en Dave

• 02 September 2008 - 11:58

Wouter En Renee:

Hey, die Leotien, Spannend...we hopen dat je een hele fijne en gezegende tijd mag hebben.Maar ik zie je vrijdag nog in het busje (Yehhh).Geniet nog van de laatste voorbereidingen. Liefs van de Lindemannen en vrouwtje.

• 02 September 2008 - 17:27

Jenny!:

Ja Leontien, ik heb het gelezen! Haha, dat klinkt allemaal super tof en interessant! Houdt ons als je daar bent alsjeblieft goed op de hoogte!!
    Veel succes en geniet ervan!

x Jenny

• 05 September 2008 - 11:38

André,Harriët&kids:

Lieve Leontien,
    Vandaag gaat het gebeuren! In gedachten zijn we erbij, we wensen jullie een hele goede reis, een behouden aankomst, en een fijne tijd daar!
    Heel veel groeten van André, Harriët, Laura, Rick en Maaike.

• 06 September 2008 - 15:11

Nathalie:

HeeJj lieve Leontien
    Ik wou je nog even heel veel succes en plezier wensen. Ik weet niet of je er nu al bent of dat je nog in het vliegtuig maar daar kom ik nog wel achter.
    Heel veel plezier.
    Kusjes en veel liefs Nathalie

• 07 September 2008 - 11:33

Bob:

hallo, hoe gaat het met jullie allemaal,mij afrikaanse middel mensen.
    In dinxper is alles anders,zo ook in afrika toch. we zijn super trots jullie dapper adventuur( project).God bless you all.
    greetings from Bob and Anne-M

• 07 September 2008 - 12:22

Marleen:

he leo, hoorde van ma dat jullie veilig aangekomen zijn!! hoop dat jullie daar een hele mooie tijd hebben, dikke kus van je zus

• 07 September 2008 - 12:32

Renate En Hans:

Ha leo,

goed aangekomen hoorden/lazen we. We hebben je wel gemist hoor deze 1e zondag~!!! maar ongetwijfeld hebben jullie ook een fijne dag gehad....goed geslapen trouwens deze 1e nacht op Afrikaanse bodem?? Heel fijne tijd en heel veel liefs van ons, uiteraard ook aan Marjolein, Marieke, André en Linda

• 07 September 2008 - 15:51

Pa En Ma:

lieve Leontien,we waren heel blij te horen dat jullie goed aangekomen zijn in Malawi.Hier is het nu wel erg rustig hoor!! liefs, Pa en Ma

• 07 September 2008 - 17:25

Jenny!:

Gelukkig goed aangekomen!
    Ik hoop snel hier een verslagje van de reis (kort) en van de eerste indrukken (langer) te lezen!

Geniet!

Jenny

• 07 September 2008 - 19:36

Jan Nieuwenhuis:

Ha Leo fijn dat jullie goed aangekomen zijn.Doe de groeten aan de rest van het gezelschap. Geniet ervan en ook sterkte met alles.Liefs jan en Gerdien

• 08 September 2008 - 17:42

Marleen:

he leo, hoe is ie?? lekker geslapen en al veel gezien???? Je hebt vast beter weer dan hier, want het heeft hier de hele dag geregend :-(
    liefs gerben,marleen,manoah en Salomé

• 08 September 2008 - 19:16

Jan En Gerdien :

Lieve Leo,

We zitten met spanning te wachten op informatie daar van het Malawi front. We hopen dat het allemaal goed en blijven regelmatig kijken op de site..

xxx Gerdien